• Horeca op De Wagenwerkplaats
    Horeca op De Wagenwerkplaats
    Lunch & Diner

LUNCHCAFE CENTRAAL KETELHUIS

De kaart van het Centraal Ketelhuis is ingedeeld in de categorieën vis, vlees, kaas en plantaardig. Per categorie heb je keuze uit drie broodjes. Met vertrouwde klassiekers en avontuurlijke broodjes is er aan iedereen gedacht. Bekijk hier de lunchkaart.

Lunchen doe je in het Centraal Ketelhuis in stijl, maar wel op jouw manier. Lekker aan de grote houten tafel bijvoorbeeld. Stekker in het stopcontact, inloggen op het WIFI-netwerk en je kan aan de slag. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes tussen de boekenkasten. Wedden dat je niet meer weg wilt als je eenmaal zit?

Woensdag, donderdag, vrijdag: 10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag: 11.00 tot 17.00 uur
Zondag: 11.00 tot 18.00 uur

Reserveren via centraalketelhuis.nl

DLC RESTAURANT

Beleef de lichte, pure en eerlijke smaken van groenten en fruit uit eigen kas en moestuin. En geniet van de beste ingredienten van boeren en leveranciers uit de buurt!

De kaart van het DLC Restaurant bestaat uit vis-, vlees- en vegetarische seizoensgerechten. De ingrediënten? Die komen zoveel mogelijk uit de buurt. We werken namelijk volop samen met lokale boeren en leveranciers.Bekijk de menukaart.

Donderdag t/m zondag vanaf 16.00 uur
Keuken open van 18.00 tot 21.30 uur

Reserveren via 
dlcrestaurant.nl