Inhoud Arrangement

- Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten (inclusief bruidspaar)
- Locatiehuur gehele dag
- Personeel
- Ceremonie opstelling
- Prosecco en bruidstaartservice
- Dinerbuffet
- Binnenlands drankenarrangement tijdens diner
- Binnenlands drankenarrangement tijdens feestavond (onbeperkt)
- Hapjes feestavond (4 p.p.)

De totaalprijs is inclusief locatiekosten, bediening, inrichting en audiovisuele middelen. Exclusief BTW en optionele extra’s. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Een complete bruiloft

Het Centraal Ketelhuis introduceert de Best Wedding Deal voor slechts €6.250!

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. In de zaal verzorgen wij een trouwopstelling zodat iedereen kan genieten van de ceremonie.

Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage.

Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. De exacte invulling van het diner zal in een later stadium worden besproken. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! 

Na het diner zal de feestavond van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij onze barpunten. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes, daarbij serveren wij een koud en warm bittergarnituur bestaande uit 4 hapjes per persoon.